AllTele erbjuder

 

Affärsområde Företag

AllTele har en komplett tjänsteportfölj som täcker företagens kommunikationsbehov. AllTele erbjuder såväl fast som mobil telefoni, bredband och växellösningar. Dessutom erbjuds en rad andra tjänster som underlättar företagens vardag ytterligare. Under 2012 arbetade AllTele intensivt med att ytterligare förbättra sitt erbjudande. Bolagets molnbaserade växel, IP-Centrex, fick ny toppmodern funktionalitet. Några nyheter var ett nytt gränssnitt mot både mobil och dator, utökad telefonistfunktion och integration mot kundsystem.

 

Skifte mot IP-baserade produkter

IP-baserade produkter och tjänster står för en relativt liten del av omsättningen på den svenska telekommarknaden. Men statistik från Post- och telestyrelsen visar tydligt att det är just IP-tjänster som växer snabbast, en utveckling som AllTele har förutsett. Bra och effektiva växlar är en viktig grundbult för effektiv kommunikation. För kunder med specifika behov har AllTele tagit fram den molnbaserade växeln IP-Centrex. Den har full funktionalitet och går självklart att integrera med såväl mobil som dator och surfplatta. De företag som vill behålla sin traditionella växel kan självklart göra det. AllTele levererar både IP-baserad telefoni via SIP-trunk och traditionell telefoni via direktanslutning med PRI och BRI. Den fasta telefonin integreras med mobiltelefoni via MEX. Därmed blir mobilabonnemangen en del av företagets växel.

 

AllTele Privat

Våren 2013 förvärvade AllTele Universal Telecom, ett förvärv som bland annat innebar att AllTeles privata kundstock uppgår till omkring 600 miljoner kronor. Tack vare AllTeles fyra produktben – fast telefoni, mobil telefoni, bredband och TV – erbjuder bolaget ett komplett utbud av produkter och tjänster. AllTele har valt att primärt fokusera nya erbjudanden och försäljning till tjänster knutna kring IP-telefoni, bredband och TV via fiber. Anledningen är att marknadstillväxten finns inom dessa områden, se marknadsavsnitt på sid 8. AllTeles försäljning vilar på fyra ben: Öppna nät, fastighetsägare och brf-föreningar samt nationella tjänster (t ex mobila tjänster).

 

Smarta lösningar till smarta kunder

AllTele säkerställer att kunderna får hela sitt behov av kommunikation uppfyllt av bolaget. Det gäller oavsett om kunderna vill köpa en enstaka tjänst som ett bredbandsabonnemang eller ett paket av tjänster som Triple Play där kunderna kan ringa, surfa och se på TV.Bolagets erbjudande inom mobilabonnemang är minst sagt starkt. En flora av abonnemang bidrar till att allt fler kunder väljer AllTele. Självfallet finns abonnemang som är anpassade efter hur smartphones används.

 

Integrerad kommunikationslösning

AllTele har tagit fram en rad smarta tjänster som underlättar vardagen för kunderna. Med tjänsten Voip Duo knyts den fasta och mobila världen samman. Genom att ladda hem AllTeles app till telefon eller datorn kan kunderna både ringa från hemtelefonen och svara oavsett om de befinner sig på en helt annan plats.

 

AllTele erbjuder även IGhost, en tjänst som gör att kunderna kan surfa säkert och anonymt. Antivirustjänsterna skyddar datorn mot okända hot.

 

Allt fler bostadsrättsföreningar väljer AllTele

AllTele hanterar både kollektivanslutningar och enskilda anslutningar för bostadsrättsföreningar. Höghastighetsuppkoppling via fiber ger kunderna snabbt och säkert bredband, telefoni och TV. Självklart erbjuder AllTele kunderna även mobiltelefoni.

 

Triple Play

Triple Play är bredband, telefoni och TV – i ett paket – levererat via bredband. Förutom att tjänsten är attraktiv för det enskilda hushållet, så uppskattas den av bostadsrättsföreningar. Anledningen? Därför att de på ett smidigt sätt kan säkerställa att de boende enkelt får tillgång till ett prisvärt och komplett tjänsteutbud. AllTele har tagit en stark position på den kraftigt växande marknaden för TV-tjänster. Bolaget har ett komplett programutbud. Det inkluderar både C MORE och Viasat, vilket innebär att konsumenten kan få de program som önskas, till ett bra pris.

 

IP-TV och Kabel-TV

AllTele levererar Kabel-TV och Digital-TV på flera orter, från Arvidsjaur i norr till Malmö i söder och ser en växande efterfrågan på traditionell TV från framförallt bostadsrättsföreningar. Via AllTele får fastigheterna ett komplett utbud av TV-kanaler. Utbudet inkluderar även HD-kanaler i kombination med övriga tjänster, självklart till ett attraktivt pris.I början av 2012 lanserade AllTele en ny IP-TV-plattform i egen regi för distribution av modern IP-TV i hela Sverige. Högkvalitativ leverans har prioriterats liksom hög användarupplevelse via exempelvis snabb uppdatering vid kanalbyte och användarvänligt gränssnitt.

.


 

bredband.pngtelefoni.pngpaket.png